Kinder -en oudercoaching

foto voor logoHet leven van een kind is als een zee vol mogelijkheden. Hoe blijft het overeind in de hoge golven, storm en sterke stroming in zijn leven? Als je kind kopje onder gaat en niet meer verder kan, wat dan?

Is je kind vaak boos, verdrietig, bang of onzeker? Heeft het te maken met pesten?

Heb je als ouders voor je gevoel alles al gedaan om je kind te helpen                             en weet je gewoon niet meer wat je moet doen? Als ouder wil je je kind graag gelukkig zien en dirigent van zijn eigen zee….

In het leven van ieder kind zit het ook wel eens tegen, gaat t door een lastige periode heen en weet het niet meer  hoe het verder moet. Een kindercoach kan helpen!

Als kindercoach begeleid en ondersteun ik kinderen (vanaf 4 jaar) en ouders.

Kinderen help ik hun eigen kracht te ontdekken. Ik leer hen naar hun eigen mogelijkheden te kijken om een verandering in gang te zetten. Zo leer ik hen om te gaan met lastige situaties, op school, met vriendjes en thuis. Ouders help ik om op een andere manier naar hun kind te kijken. Soms blijkt het beter te werken zonder het kind in gesprek te gaan. Dat stemmen we op elkaar af

Als ouders ervoor open staan kan ik een systemische blik op de familie werpen in de vorm van een familieopstelling met een van de ouders.

 Waar kan ik helpen?

* Bij het overwinnen van (faal) angst en verlegenheid

* meer zelfvertrouwen krijgen, weerbaarheid

* beter voor jezelf opkomen en je leren uiten

* stress

* omgaan met pesten

* bij scheidingen

 foto sterk op schier ORIGINAL

banner-adiona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *