Wie ben ik?


Mijn naam is Josine.   Sinds 2009 woon ik met mijn gezin op het meest Noordelijk leefbare zandbank van ons land: Schiermonnikoog!

Ik ben dankbaar voor deze plek die mij zoveel leert en nog iedere dag verwondert. Ik voel me verbonden met de pure natuur van het eiland, het zand, de zee, de wind. De elementen zetten me terug in mijn kracht als ik uit balans ben en brengen altijd weer nieuwe inzichten over het leven. Zo blijf ik groeien en in beweging. Mijn kennis en ervaringen zet ik graag in bij mijn werk als (kinder) yogadocent, ouder -en kindercoach en trainer.

In de setting van het eiland staan kinderen, en ook volwassenen, open om nieuwe ervaringen op te doen. Ik draag graag een steentje bij om een ieder zijn eigen mogelijkheden en eigenheid te ontdekken…  Ouders te helpen die tegen dingen aanlopen in de opvoeding en meer…  Het eiland leent zich hier geweldig voor!

Achtergrond                                                                                                                                 Mijn achtergrond ligt bij televisie. Jaren heb ik met heel veel plezier bij de AVRO gewerkt op de jeugdafdeling. Programma’s als De Droomshow, Alles Kids en Kids for Animals zochten altijd naar een manier om kinderen te laten schitteren en positieve ervaringen te laten opdoen. Daar heb ik mijn liefde ontwikkeld om met kinderen te werken. Ook werkte ik bij  “Netwerk”, waar ik in de hectiek van de actualiteit en idiotie van carrière maken, mezelf probeerde staande te houden.

Toen ik zelf kinderen kreeg ging er een totaal nieuwe wereld voor me open: de wereld van moeder zijn. In mijn zoektocht als moeder naar de ‘juiste’ begeleiding voor mijn kinderen heb ik inmiddels zoveel ervaring opgedaan, dat ik deze kennis graag overbrengen op andere kinderen en ouders die dat even nodig hebben.

Opleidingen 

Present Child@ Fluisterkind, door Janita Venema en Jean Thompson

Birthlight Yoga, yoga voor zwangeren en postnatale yoga, baby mama yoga

Yoga docenten opleiding , OPEN YOGA GRONINGEN  door Kenny Graham

Pesten buiten Westen, opleiding over pesten door Jeannette Bakker

Opvoedopstellingen door Marianne Langemeijer

Kunst van Kindercoaching, door Jeannette Bakker en Christa Wiersema

Jip en Jan Academie, kinderyoga, door Helen Purperhart

Baby massage Jip en Jan Online training

Durven & Doen, weerbaarheidstraining door Astrid Millenaars

Praten doe je met z’n tweeën, voor kinderen met spraak -taal problemen

10991237_853113331398210_7056592713579841783_n

banner-adiona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *