Wie ben ik?

img_1841Mijn naam is Josine Olgers.    Ik ben getrouwd met Thom en moeder van Luna (14) en Remi (13). Sinds 2009 wonen we op het meest Noordelijk leefbare zandbank van ons land: Schiermonnikoog!

De oorspronkelijkheid van Schiermonnikoog leent zich geweldig goed voor bijzondere ervaringen, avontuur en plezier. Voor jong en oud!

Ik geniet dan ook volop met mijn gezin van de zee, de duinen en het strand en zet het eiland met haar uitgestrekte natuur  graag in bij mijn werk als (kinder) yogadocent, kindercoach en trainer.

Kinderen voelen zich vrij op het eiland, voelen zich veilig door de kleinschaligheid. Waar kan je je nu onbezorgd zomaar overal naar toe begeven: Op Schiermonnikoog! Lekker fietsen, naar het strand, spelen in de duinen of vliegeren, kinderen ervaren ieder een blijdschap van binnen als ze op het eiland zijn. Ook volwassenen voelen een rust om even lekker alles los te laten. ook al duurt dat vaak wel een paar dagen 😉

In de setting van het eiland staan kinderen, en ook volwassenen, open om nieuwe ervaringen op te doen. Ik draag graag een steentje bij om een ieder zijn eigen mogelijkheden en eigenheid te ontdekken…  Ouders te helpen die tegen dingen aanlopen in de opvoeding en meer

 

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt bij televisie. Jaren heb ik met veel plezier bij de AVRO gewerkt op de jeugdafdeling. Programma’s als De Droomshow, Alles Kids en Kids for animals zochten altijd naar een manier om kinderen te laten schitteren. Daar heb ik mijn liefde ontwikkeld om met kinderen te werken. Ook werkte ik bij  “Netwerk”, waar ik in de hectiek van de actualiteit en idiotie van carrière maken, mezelf probeerde staande te houden.

Toen ik zelf kinderen kreeg ging er een nieuwe wereld voor me open: de wereld van moeder zijn. In mijn zoektocht als moeder naar de ‘juiste’ begeleiding voor mijn kinderen heb ik inmiddels zoveel ervaring opgedaan, dat ik deze kennis graag wil gebruiken bij andere kinderen en ouders die dat even nodig hebben.

 

Opleidingen 

Birthlight Yoga, yoga voor zwangeren en postnatale yoga, baby mama yoga

Yoga docenten opleiding , OPEN YOGA GRONINGEN  

Pesten buiten Westen, opleiding over pesten door Jeannette Bakker

Opvoedopstellingen door Marianne Langemeijer

Kunst van Kindercoaching, door Jeannette Bakker en Christa Wiersema

Jip en Jan Academie, kinderyoga, door Helen Purperhart

Baby massage Jip en Jan Online training

Durven & Doen, weerbaarheidstraining door Astrid Millenaars

Praten doe je met z’n tweeën, voor kinderen met spraak -taal problemen

10991237_853113331398210_7056592713579841783_n

banner-adiona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *