yos_logo.png

 

Yoga is voor mij een manier om rust te vinden, in contact te komen met mijn lichaam en stress los te laten.

In de drukte van alledag zorgt yoga ervoor dat je je energie weer vindt. Lichaam en geest komen tot rust. Wat vast zit in je lijf of hoofd kan weer gaan stromen. De geest wordt stil en helder. De natuur van Schiermonnikoog versterkt deze ervaring. Graag laat ik dit anderen ook meemaken!

Doe een keer mee en geniet van deze beleving, een ontspannen begin of einde van je dag! Geen ingewikkelde houdingen, het gaat om lekker bewegen en plezier.

Even een uur voor jezelf, aandacht voor je eigen lichaam en je eigen mogelijkheden ontdekken! Of samen met je kind; een uurtje aandacht voor elkaar en samen lekker bezig zijn.       

                                                                        

Voor de agenda: http://josineolgers-kindercoach.nl/nieuws/  of in het menu ga naar AGENDA

 

DEZE ZOMER: Iedere zondagochtend 8.30 uur en 10.00 uur Hatha yoga om het lichaam wakker te maken, actievere yoga dus  aan zee, einde Badweg op t strand

Iedere dinsdag en donderdag 8.30 en 10.00 uur Hatha yoga aan zee, idem

Bij mooi weer ook lessen om 6.00 uur! – check het laatste nieuws of app Josine

Woensdag 10 uur  yoga met je kind (3-10 jr) aan zee , idem

Wat neem je mee? Handdoek en trui en water. Smeer je goed in!

Kosten: 12 euro, kinderen 8 gezin 30 euro (< 12 jr)

een deel van de deelnamekosten gaat naar Natuurmonumenten !

Aanmelden! Sms/app Josine: 06 289 612 15

 

 

—————–

“Ik voel me de hele dag gewoon fit! Zo heerlijk ontspannen en toch heb ik het gevoel dat ik veel gedaan heb, heerlijk!”,

Wat een mooie ervaring, zo met je voeten in het zand, de geluiden van de zee en de meeuwen en dan yoga doen, dankjewel!aldus een paar deelnemers na de yoga

 

Yogastijl

De yoga die ik geef is een vorm van hatha yoga. In ieder geval probeer ik in een slow flow de bewegingen op elkaar te laten volgen en tegelijkertijd rustmomenten in te bouwen. Het plezier staat voorop, met elkaar en in de omgeving! De ochtendlessen zijn actiever om het lichaam wakker te maken. De avondlessen zijn ontspannener om juist de dag los te laten.

Mijn specialisatie is kinderyoga, dus ook speelse elementen uit de kinderyoga pas ik toe in de lessen. Daarom zijn kinderen vanaf een jaar of 6 ook van harte welkom! Ik ben erg blij dat ik de mensen een uurtje op deze plek mag meenemen!

Wees welkom! volwassenen, kinderen en gezinnen

 

Senioren yoga

Vanaf donderdag 22 september start de seniorenyoga weer! In de koffiezaal van de Riich om 9.30 uur. U doet toch ook mee? Kosten 5 euro per keer

We leren goed te ademen, starten op de stoel en langzaam bouwen we op naar staande -en zithoudingen

 

Ouder kind yoga

In de vakanties iedere woensdag 10.00 uur – Ouder kind yoga vanaf 3 jaar, echt heel leuk om met je kind op yoga avontuur te gaan op het strand. Lekker de voeten in het zand en samen plezier maken. Kosten 7,50 pp.  Meld je aan en doe gezellig mee!

 

 

KINDERYOGA
Bij kinderyoga neem ik uw kind mee naar een wereld vol fantasie, spel en ontspanning. In die wereld doen we rustgevende en activerende oefeningen.  We gaan vliegen als een meeuw en zwemmen als een dolfijn. We leren goed ademen en bewegen. Kinderen leren door yoga hun eigen mogelijkheden beter kennen en voelen zich sterker. Kinderyoga is voor kinderen vanaf 3 jaar.  Groepjes kinderen kunnen zich bij mij melden. Kijk in de agenda voor alle activiteiten voor kinderen (en ouders)!

 

DSC_0072DSC_0068 DSC_0071

 

 

OUDER-KIND YOGA

Een uurtje aandacht voor je kind en jezelf. Samen plezier maken.

Voor ouders en kinderen vanaf 3 jaar. Kosten 35 euro privé, in een groep 25 euro.

IMG_20150805_101612 IMG_20150805_104155 (1)

10991237_853113331398210_7056592713579841783_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *