Yoga in de natuur

yos_logo.png

We zijn nog heel even buiten, als t weer het toelaat! Iedere zondag om 10.30 uur. Heerlijk bewegen in in contact met de natuur en jezelf

Doe een keer mee en geniet van deze beleving, een ontspannen begin of einde van je dag! Geen ingewikkelde houdingen, het gaat om lekker bewegen, ontspanning en plezier.

We zijn ruim een uur bezig.   De yoga die we doen is gericht op het wakker maken van het lichaam, actieve oefeningen in flow met de ademhaling.  Je voelt je na de yoga energiek, in contact met je lichaam en in verbinding met de natuur.

Yoga zorgt ervoor dat je je energie weer vindt. Wat vast zit in je lijf of hoofd kan weer gaan stromen. De geest wordt stil en helder.             De pure natuur van Schiermonnikoog versterkt deze ervaring. En laat je de pure natuur ook van jezelf ervaren!

Aandacht voor jezelf of met je kind; een uurtje voor elkaar en samen lekker bezig zijn.       

                                                                        

Voor de agenda: http://josineolgers-kindercoach.nl/nieuws/

Samen met Natuurmonumenten zoek ik de mooiste plekjes op in de natuur om de yoga tot een bijzondere ervaring te maken. Wil je Natuurmonumenten steunen? Word dan lid!

https://www.natuurmonumenten.nl/word-lid

Wat neem je mee? Handdoek en trui en water. Smeer je goed in!

Kosten: 12 euro, kinderen 8 gezin 30 euro (< 12 jr)

een deel van de deelnamekosten gaat naar Natuurmonumenten !

Aanmelden! Sms/app Josine: 06 289 612 15

—————–

“Ik voel me de hele dag gewoon fit! Zo heerlijk ontspannen en toch heb ik het gevoel dat ik veel gedaan heb, heerlijk!”,

“Wat een mooie ervaring, zo met je voeten in het zand, de geluiden van de zee en de meeuwen en dan yoga doen, dankjewel!”, aldus een paar deelnemers na de yoga

Natuuryoga

Inmiddels na 7 jaar, is natuuryoga in de elementen echt mijn specialisme geworden. De vier elementen; aarde, water, vuur en lucht zijn een prachtige basis om mee te werken. We vinden de elementen in de natuur, in de yoga en natuurlijk in onszelf. Net als bij yoga gaat het om de balans tussen alle elementen. In verbinding met de natuur brengt yoga een oneindige bron van kennis en zelfreflectie mee.  Dit gevoel, deze verbinding, probeer ik door te geven, aan jong en oud, ervaren of onervaren yogi. Mijn lessen zijn laagdrempelig, eerlijk en puur

Yogastijl

De yoga die ik geef is een vorm van hatha yoga. In ieder geval probeer ik in een slow flow de bewegingen op elkaar te laten volgen en tegelijkertijd rustmomenten in te bouwen. Het plezier staat voorop, met elkaar en in de omgeving! De ochtendlessen zijn actiever om het lichaam wakker te maken. De avondlessen zijn ontspannener om juist de dag los te laten. Speelse elementen uit de kinderyoga pas ik ook toe in de lessen. Daarom zijn kinderen vanaf een jaar of 6/7 ook van harte welkom!

Wees welkom! volwassenen, kinderen en gezinnen

Senioren yoga

Als het mag start de seniorenyoga weer in november! In het Dorpshuis

We leren goed te ademen, starten op de stoel en langzaam bouwen we op naar staande -en zithoudingen

Ouder kind yoga

In de vakanties iedere dinsdag om 10.00 uur – Ouder kind yoga vanaf 3 jaar, echt heel leuk om met je kind op yoga avontuur te gaan op het strand. Lekker de voeten in het zand en samen plezier maken. Kosten 8 pp.  Meld je aan en doe gezellig mee!

KINDERYOGA
Bij kinderyoga neem ik uw kind mee naar een wereld vol fantasie, spel en ontspanning. In die wereld doen we rustgevende en activerende oefeningen.  We gaan vliegen als een meeuw en zwemmen als een dolfijn. We leren goed ademen en bewegen. Kinderen leren door yoga hun eigen mogelijkheden beter kennen en voelen zich sterker. Kinderyoga is voor kinderen vanaf 3 jaar.  Groepjes kinderen kunnen zich bij mij melden. Kijk in de agenda voor alle activiteiten voor kinderen (en ouders)!

 

DSC_0072DSC_0068 DSC_0071

OUDER-KIND YOGA

Een uurtje aandacht voor je kind en jezelf. Samen plezier maken.

Voor ouders en kinderen vanaf 3 jaar. Kosten 35 euro privé, in een groep 25 euro.

IMG_20150805_101612 IMG_20150805_104155 (1)

10991237_853113331398210_7056592713579841783_n

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *