Yogaweekend met je kind!

Met je kind(eren) op yogaweekend naar Schiermonnikoog?

Dat kan op 26-28 april 2019                                              Yoga Schiermonnikoog neemt jullie mee op yoga avontuur naar het strand en de duinen voor fantasie, spel en plezier. Een ontspannen weekend met echte aandacht voor elkaar en ook genoeg vrije tijd!

Kinderen leren door kinderyoga hun eigen mogelijkheden beter kennen en voelen zich hierdoor zekerder. Door het samen met de ouder (s) te ervaren wordt het vertrouwen versterkt en beleef je samen veel plezier.

Kinderen die wat druk zijn leren hoe ze rustiger kunnen worden en aandacht te hebben voor het hier en nu. Kinderen die juist wat meer teruggetrokken en gesloten zijn leren meer open te staan voor de wereld om hen heen.
Ieder kind is uniek en mag zijn zoals het is. De yoga laat juist mooi ieders eigenheid zien.

Naast yoga zullen we ook schilderen,
tekenen en we gaan jutten op het strand. En ga je onderzoeken welke ‘dosha’ bij jou het meest overheerst….. wat dat is, leer je allemaal in het weekend . Krijg je ook al zin?
moeder met dochter, de boot

Het programma:

Vrijdagmiddag 17.00 uur Kennismakingsles, drankje en lekkers

Zaterdag 10.00 uur Yoga avontuur op het strand/duinen, Samen bewegen, en ontspannen, aansluitend schilderen aan zee.

15.30 uur workshop voeding door Marjolein Triesscheijn, volgens de Ayurveda . We gaan er achter komen welk ‘type’ jij bent en vervolgens ruiken en proeven!

Zondag: 11.30 uur  Yogales ouder kind en labyrinth lopen

ibus04

aansluitend koffie en taart en kleine verrassing

Kosten: 179 euro samen. Inclusief plekje op de camping (vrij-zondag), gebruik van matjes, verf en andere materialen, drankjes en lekkers en een leuk ‘yoga op schiermonnikoog shirt’ en nog een kleine verrassing. Zelf zorgen voor de maaltijden.  Liever niet sjouwen met spullen? Dan kan ik een B & B boeken tegen een kleine meerprijs

Zin om mee te doen? Stuur een mail naar: yogaopschiermonnikoog@gmail.com  
Dan stuur ik een inschrijfformulier naar je toe!

cropped-IMG_20150805_104155-1.jpg

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *